“Opreza nikad dosta” osobito nakon nemilih događaja posljednjih dana kada su zbog posljedica olujnog nevremena izgubljeni ljudski životi i pričinjena velika materijalna šteta.

Nebo se večeras zacrnilo nad našim krajem i nije bilo nimalo ugodno gledati oblake iznad nas, na sreću nije nas zadesilo nevrijeme.

Nebo iznad Ljubuškog subota 22.07.2023. Foto: I.L.

Strah od mogućeg ponavljanja već viđenog je sigurno prisutan, no trebamo ga kontrolirati i svakako biti na oprezu, čuvati sebe i druge oko nas. Hvala svima koji su nam se javljali, slali poruke i fotografije. Nećemo ih objavljivati jer je prošlo, držat ćemo one “ne ponovilo se”.

Evo i nove informacije:

BHMETEO.ba

Podsjećamo kako smo tijekom večeri izdali upozorenje i poziv na oprez zbog mogućeg nevremena nakon što je “DHMZ Republike Hrvatske uputio upozorenje za područje srednjeg Jadrana i otoke zbog mogućnosti grmljavinskog nevremena” koje je prenio HRT.

“Na području Dalmacije danas su zabilježeni mammatus oblaci zanimljive strukture, iste oblake večeras vidimo iznad Ljubuškog, dok ovo pišemo čujemo i zvona sa crkvi u Ljubuškom, budite na oprezu i nadajmo se da neće biti problema i nevremena.” napisali smo i prenijeli

Upozorenje i sa face stranice BHMETEO.ba.

B.Medić

error: Content is protected !!