Hrvatski glazbenik Ivan Martić Ivica odlučio je spot za svoju novu pjesmu snimati u Ljubuškom.

Susreli smo ga u Veljacima na vodopadu Koćuša, a glazbenik je za Radio Ljubuški rekao:
“Čest sam gost u Hercegovini, volim ovaj kraj i ove ljude, upravo iz tog razloga uvijek sam imao želju ovjekovječiti tu ljubav i evo stvari su se posložile i uspio sam ostvariti svoju želju. Porijeklom sam iz ovog kraja, moj djed je otišao iz Rastovače u Posavinu, no u obitelji je oduvijek njegovana ta povezanost prema ovom kraju i ljudima.


Pjesma za koju snimamo spot ovdje na Koćuši zove se “Vezala me Hercegovina” i to je ta priča o odlasku mog djeda odavde, uz neke elemente ljubavne priče, a stihovi idu ovako;
“Vezala me Hercegovina,
vezalo me ovo mjesto slap Koćuše i Kravice,
vezalo me Međugorje, majka Djevica….”

Autor teksta je Ivan Rašić, autor glazbe je Zdenko Salomek .
“Spot prati riječi pa smo snimali i na Kravici, u Međugorju” govori glazbenik za Radio Ljubuški.
“U spotu su moji dragi prijatelji glumica Magdalena Fofić koja je ove godine ovjekovječila Divu Grabovčevu na Kedžari, glumac Ivan Perić član HNK Dubrovnik, Ivan Vidić iz Čapljine sa svojim prijateljima, članovima HKUD-a Seljačka sloga iz Trebižata.


Sve moje pjesme su iskrene, u sebi sadrže moju emociju kao i emociju moje publike, čovjek sam iz naroda i pjevam za narod, vjerujem kako će i ova pjesma doći do vaših slušatelja, oni će prepoznati njenu vrijednost.”
Završetak spota i njegova promocija planirani su za kraj mjeseca kolovoza, spot i pjesmu ćemo predstaviti u programu našeg radija.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!