Povodom drugog Beer Fest-a u studiju našeg radija ugostili smo proizvođače piva, pivare i hobiste Ivana Iku Zadro i Dragana Matića. Zadovoljni prošlogodišnjim Beer Festom gdje su eksponirali svoje pivo odlučili su se i ove godine pojaviti na festivalu piva sa svoje tri vrste. Crvenkapica – Amber Ale, Aurum – Apa, te Merlynka – Blonde Ale i to u količini od 650 litara.
Posvećenost iz ljubavi, kreativnost iz želje za originalnosti pomno birani okusi u koje se uložio žar i toplina stvaranja napitka, koji će bez konzervansa uistinu doprinijeti bogatstvu okusa ovog domaćeg piva.

“Iako ovo radimo iz hobija, stalo nam je da ovo pivo ostavi iznenađujuć, osvježavajuć trag nepca dok stvaramo ovo pivo, a tražimo i stručnu usmjerenost kako bismo apostrofirali kvalitetu ovog našeg piva” izjavio je Dragan Matić.

Ovo vrhunsko domaće ljubuško pivo je dobar razlog za kušanje i podršku proizvodnji domaćeg piva, ali i odličan spoj velike ljubavi prema rock bendu Prljavo kazalište koji će svoje prepoznatljive hitove mnogih generacija izvesti 4.kolovoza na prvoj večeri Beer Fest-a.

Prije popularnih “Prljavaca” nastupit će Not Jane – talentirani hercegovački rock band, koji će zagrijati atmosferu svojim energičnim nastupom! Za sjajnu zabavu druge večeri zaduženi će biti bandovi Belfast Food – band koji publici već punih 20 godina donosi dašak Irske i Kvarnera te Pips, Chips & Videoclips, legendarni rock band iz Hrvatske, koji već 30 godina osvaja srca publike!

Poslušajte audio zapis domaćih pivara Ivana Ike Zadro i Dragana Matića

Dubravka Mijatović / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!