Drugi Beer Festival otvorio je svoja vrata u petak 4. kolovoza u samom središtu Ljubuškog – na trgu dr. Franje Tuđmana. Posjetitelji su imali priliku uživati u brojnim zanimljivim događajima, ali i kušati i različite vrsta piva. Na Beer Festu je postavljen craft kutak na kojem su se predstavile domaće craft pivovare. Među njima se izdvaja ljubuška craft pivovara Hobist koja je se po drugi put predstavila s tri vrste piva: Merlynka – Blonde Ale, Crvenkapica – Amber Ale i Arum – Apa i to u količini od 650 litara.

Ovaj festival organiziran je s ciljem kako bi posjetitelji uživali u raznim vrstama piva.
U glazbenom dijelu festivala ovog prvog dana Ljubušake i njihove goste zabavljao je band Prljavo Kazalište – jedan od najvećih rock bandova iz Hrvatske koji su izveli svoje nezaboravne hitove. Prije popularnih “Prljavaca” nastupili su Not Jane – hercegovački rock band. Na festivalu su se u sklopu Food cornera mogli probati i vrhunski burgeri, kobasice i rebarca koje su pripremali najboljih domaći streetfood majstori. Također,tu je bila i Lounge zona u kojoj su posjetitelji mogli okušati u raznim zabavnim igrama.


Novost ove godine na Beer Festu je koktel bar u kojem su gosti mogli popiti zanimljive i jedinstvene koktele. Drugi Beer Fest u Ljubuškom privukao je veliki broj posjetitelja, kako lokalnih stanovnika, tako i iz drugih krajeva. Program se nastavlja sutra, kada će za sjajnu zabavu druge večeri zaduženi biti bandovi Belfast Food – band koji publici već punih 20 godina donosi dašak Irske i Kvarnera te Pips, Chips & Videoclips, legendarni rock band iz Hrvatske, koji već 30 godina osvaja srca publike!
Nakon nastupa spomenutih bandova, pozornicu će preuzeti D Kiiwi kako bi publika mogla uživati u festivalskoj atmosferi do kasnih sati. Organizatori Beer fest-a su: Grad Ljubuški, Turistička zajednica Grada Ljubuškoga, Udruga Ljubfest. U fotogaleriji pogledajte atmosferu

Gordana Ilić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!