Film o najpoznatijoj lutki na svijetu osvojio je svijet, a njegov utjecaj prisutan je svugdje, trend nazvan barbiecore unio je vedrinu u modne kombinacije, osvojio je sve društvene mreže i svijet interijera.

U potrazi za najljepšim dodacima u svim nijansama ružičaste posjetili smo Draganu Pavlović koja svoju kreativnost godinama izražava stvarajući romantični nakit ” Kameja u kosi”, a posljednje vrijeme posvetila se modnim dodacima i ukrasima za dom.

“Ružičasta estetika u svim varijacijama od nježnih do jarkih tonova oduvijek je omiljena kod žena romantičnog duha, no sada su se za nju hrabrije odlučile i sve druge, upravo zbog “barbie trenda” govori nam Dragana. “Modne detalje prate i detalji za dom, koji su ove sezone baš razigrani i djevojački, dosta cvjetnih motiva, točkica, prisutne su metalik nijanse zlato i srebro. Ne znam za druge ali piti kavu iz šalica s točkicama je za mene poseban doživljaj” kazuje nam kroz smijeh.

Dragana je dala savjete kako usvojiti ovaj trend “S malim detaljima uvijek možemo učiniti puno, bilo da je riječ o torbi ili sitnim detaljima koje nas žene raduju, kako većina nas puno vremena provodi u kuhinji, jedna ružičasta posuda za kruh ili začin će biti pravi trendi ukras i odmor za oči.”

“Ne trebamo se upuštati u velike zahvate, niti pretjerivati, suptilni detalji su bitni, krenite za početak od ukrasnih jastučića, kombinacijom više nijansi i uzoraka i različitih oblika postižete puno. Jastučić ili dva u kombinaciji jedna boja/cvjetni motiv osvježe svaku sofu.

“Postojeći set tanjura osvježite jednim u ružičastoj nijansi, serviranje stola uljepšajte stolnjakom u cvjetnom motivu, sve popularnijim umjetnim cvijećem možete postići puno, bilo da je riječ o detalju na stolu, u kutu dnevne sobe ili na ukrasnoj polici.”

“Roza boja ima poseban šarm, no treba biti oprezan kako ne bismo pretjerali i otišli u kič, držite se detalja koji će biti suptilni, birajte što želite naglasiti s njom. Odlično se slaže sa bijelom bojom, jeansom,divno sljubljuje sa sivom, crnom bojom i metalnim nijansama.” poručila je.

Promo/radioljubuski.ba

error: Content is protected !!