U petak 11. kolovoza 2023. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Predraga Čovića, u Širokom Brijegu je održana 15. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je prihvatila Periodično Izvješće o izvršavanju proračuna Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2023. godine, koje je izradilo Ministarstvo financija Županije Zapadnohercegovačke.

Izdvojen preostali dio sredstava za šport i kulturu

Vlada je donijela Odluku o Programu utroška preostalog dijela sredstava „Tekući prijenosi za šport“ za programe iz športa, utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu, kojom se regulira raspodjela preostalog dijela sredstava u odnosu na Odluku o utrošku sredstava“ tekući prijenosi za šport“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“ broj: 25/23). Preostali dio sredstava iznosi 247.840,00 KM.

Odluku o Programu utroška preostalog dijela sredstava „Tekući prijenosi za programe kulture“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu, kojom se regulira raspodjela preostalog dijela sredstava u odnosu na Odluku o utrošku sredstava „Tekući prijenosi za program kulture“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“ broj: 25/23). Preostali dio sredstava iznosi 108.500,00 KM.

Izvor:vladazzh.com

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!