Rukometaši Izviđača danas putuju u Visoko gdje će sudjelovati na Memorijalnom međunarodnom rukometnom turniru „Edhem Edo Sirćo“. Memorijalni turnir u spomen prerano preminulom Edhemu Edi Sirći, legendi bh. rukometa igra se tri dana, a na njemu pored domaćina RK Bosna Ekoenergija, sudjeluju RK Izviđač, hrvatski premijerligaš RK Dubrava i banjalučki RK Borac m:Tel.

Danas, prvog dana turnira, na rasporedu su dvije utakmice. U 17:15 sati, turnir otvaraju RK Dubrava i RK Borac m:Tel dok u drugoj utakmici, koja je zakazana za 19:30 sati, snage će odmjeriti rukometaši Izviđača i Bosne. Svečano otvaranje turnira predviđeno je za 18:45 sati.

Drugog dana turnira „Skauti“ će s početkom u 17:00 sati odigrati utakmicu s RK Dubrava dok u subotu u 14:30 sati će odigrati posljednju utakmicu na turniru s banjalučkim RK Borac m:Tel.
Zvanično zatvaranje turnira predviđeno je u 16:00 sati.

Na put vodim 18 igrača. Turnir će nam poslužiti za uvježbavanje napada na zonu 5:1 i dodatno ćemo se fokusirati na neke detalje koji nisu funkcionirali kako treba u dosadašnjim pripremnim utakmicama, pred polazak rekao je trener Toni Čolina.

Izvor:izvidjac.com

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!