U utorak, 19.rujna 2023.godine, svečano je bilo u Centru za socijalni rad u Ljubuškom gdje je pristigla vrijedna donacija za djelatnike Centra. Riječ je o deset stolnih računala s monitorima i dva prijenosna računala (laptopa) koje je njemačka udruga Arbeiter Samariter Bund i Ministarstvo vanjskih poslova osigurala za Centar, a dio su projekta „Stabilizacija i prevencija konflikta kroz bolje socijalne usluge za ugrožene osobe na Zapadnom Balkanu“.

Opremu je u ime donatora uručio Elmir Bojadžić, predstavnik Udruge za Jugoistočnu Europu, a nakon prijema u Centru za socijalni rad donatore i ravnatelja Centra primili su gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić.

Gradonačelnik Markotić je zahvalio gospodinu Bojadžiću na donaciji i izrazio uvjerenje da će se suradnja Ljubuškog i ove humanitarne udruge nastaviti u budućnosti. Gospodin Bojadžić se zahvalio na srdačnom dočeku i uspješnoj suradnji i najavio slične aktivnosti i ubuduće.

Poslušajte što su nakon sastanka kod gradonačelnika rekli Elmir Bojadžić i ravnatelj Centra za socijalni rad Viktor Grbavac.

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

error: Content is protected !!