Jedinstvena, zanimljiva i puna okusa, turističko-gastronomska manifestacija koja okuplja sve ljubitelje džigerice održat će se u nedjelju 8.listopada u Crvenom Grmu.

Međunarodno natjecanje u pripremi janjeće i kozleće džigerice okupit će i ove godine sve one koji su voljni pokazati svoje kuharsko umijeće ali jednako tako i mnogobrojne degustatore, ljubitelje ove poslastice. Tim povodom domaćini iz pečenjarnice Bingo pozivaju sve zainteresirane da se prijave na natjecanje, zadnji dan prijava je petak 6. listopad.

Kontakt brojevi za prijave su 063-970- 406 i 092-247 -9535.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti kao članovi tima, poželjno je da ekipa broji nekoliko članova.

Natjecatelji ne plaćaju kotizaciju za sudjelovanje, organizator osigurava džigericu koja se preuzima par dana ranije radi osnovne pripreme (rezanja), a cijeli postupak kuhanja odvija se na licu mjesta. Natjecanje kreće u 9 sati.

U žiriju se nalaze hrvatski alpinist Stipe Božić , predsjednica Turističke zajednice Grada Ljubuškog Veronika Pinjuh i gen. konzul RH u BIH Marko Babić.

Pozivamo sve zainteresirane, sve one koji vole kuhati i dobro jesti, sve vas ljubitelje dobre džigerice – dođite, pokažite nam svoje umijeće i skuhajte najbolju džigericu!

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje džigerice da dođu i kušaju najbolje među najboljima!

Svi posjetitelji moći će uživati u skuhanim jelima, cijena ulaznice za posjetitelje je 20 KM.

3. Džigerijada u nedjelju 8.listopada 2023. u pečenjarnici Bingo u Crvenom Grmu!

error: Content is protected !!