Biciklistički klub Ljubuški ove godine organizira 10. Ljubušku biciklijadu u nedjelju 08.10.2023. godine s početkom u 11 sati. Ovu utrku su odlučili posvetiti onim najosjetljivijima, djeci s poteškoćama u razvoju. Start je iza zgrade gradske uprave, vozi se bajerom do slapova Koćuše, te nakon kratkog zadržavanja nazad prema Ljubuškom na standardnu okrepu za sve sudionike.

“Imamo bogatu tombolu za sve sudionike biciklijade, ali i za sve koji se nađu u blizini. Naši dragi sponzori su se pobrinuli da većina biciklista ponese nešto doma. Tombola je simboličnih 5 km, a u suradnji s Rehabilitacijskim centrom za osobe s teškoćama Ljubuški i Udrugom roditelja djece s posebnim potrebama “Duga” Ljubuški sva sredstva koja se skupe ide u fond za nabavku posebne vrste bicikla za djecu s posebnim potrebama. Mislimo da ne možete ni zamisliti osjećaj kad netko od djece, napokon po prvi put sjedne na bicikl i samostalno vozi. ” poručuju iz BK Ljubuški. Tombolu možete kupiti i dati svoj prilog ovoj akciji u nedjelju u vremenu od 11.00 do 15.00 sati na trgu.

“S obzirom da je cijena nabavke bicikla jako velika (nekoliko tisuća eura) svi koji mogu i osjećaju potrebu, svoju donaciju mogu uplatiti i na račun kluba 3381602276897676 Biciklistički klub Ljubuški pod naznakom za “Humanitarnu akciju nabavke bicikla”. Svi sudionici biciklijade trebaju doći na trg kod zgrade gradske uprave prije starta, dionica je rekreativna , po povratku sve sudionike očekuje okrjepa uz druženje i tombolu.” poručuju organizatori.

https://www.instagram.com/p/CyDJyBqMb-m/?hl=hr
error: Content is protected !!