Ponedjeljak
1. Kupus kalja s junetinom 9,00
2. Domaći Hum odrezak (jaje, krumpir s pancetom) 11,00
3. Rižoto sa piletinom i tikvicama 9,00
4. Teleće pečenje sa pečenim krumpirom 13,00
5. Juneći mišići u umaku sa pireom 11,00
6. Krem juha od bundeve 4,00
7. Panna cotta sa nutellom 4,00

Utorak
1. Prasa na suhom mesu 9,00
2. Zagrebački odrezak sa pečenim krumpirom 11,00
3. Špagete bolognese 9,00
4. Lešo junetina sa kuhanim krumpirom 12,00
5. Pileći file u bijelom umaku sa pršutom 11,00
6. Krem juha od bundeve 4,00
7. Panna cotta sa nutellom 4,00

Srijeda
1. Mladi boba grah sa kobasicama 9,00
2. Musaka sa planinskim krumpirom 9,00
3. Meso na sitno u pikantnom umaku sa povrćem i rižom10,00
4. Hum mesni rižoto 11,00
5. Faširane šnicle sa restanim krumpirom 10,00
6. Krem juha od bundeve 4,00
7. Panna cotta sa nutellom 4,00

Četvrtak
1. Mahuna na junetini 9,00
2. Bečki odrezak sa pečenim krumpirom 10,00
3. Tjestenina sa goveđim gulašom 9,00
4. Mali japraci sa pireom i kiselim vrhnjem 10,00
5. Pileći medaljoni u bijelom umaku sa gljivama 11,00
6. Krem juha od bundeve 4,00
7. Panna cotta sa nutellom 4,00

Petak
1. Pura i lučenica 8,00
2. Pikantna riblja čorba na crveno sa domaćom purom 10,00
3. Pastrva 10,00
4. Svježa srdela sa blitvom na dalmatinski 9,00
5. Kotleti u umaku sa pireom 11,00
6. Punjena pljeskavica sa restanim krumpirom 11,00
7. Krem juha od bundeve 4,00
8. Panna cotta sa nutellom 4,00

Subota
1. Marinirani otkošteni batak 10,00
2. Šnicle u hercegovačkom umaku 10,00
3. Tripice 8,00
4. Krem juha od bundeve 4,00
5. Panna cotta sa nutellom 4,00