Klub kulture Libuša i ove godine organizira niz koncerata pod nazivom „Umro sam, al sam živ“, u čast velikanima glazbe koji su nas napustili. Prvi od tri koncerta održan je u četvrtak 12.listopada u Kulturnom centru u Ljubuškom, u programu su nastupili: Neno Barbarić, Ena Nižić, Mladen Mandžo,Haris Čišija, Nino Pandža, Zlata Petković, Dinko Dževlan, Ljilja Petković, Suzana Nižić, Manuela Ševo i Mate Milićević. Na repertoaru su se našli neki od najvećih hitova preminulih pjevača poput Olivera Dragojevića,Tome Zdravkovića,Tine Turner i mnogih drugih.

Osim Ljubušaka,ove godine na koncertima nastupaju i pjevači iz Čitluka, Čapljine, Kaknja, Vrgorca, Mostara, Metkovića i Stoca.

Organizatori su poručili kako je ovo samo početak manifestacije kojom će se prisjetiti najvećih glazbenih umjetnika u regiji, te da će se ovo okupljanje glazbenika i publike ponavljati i u budućnosti, kao trajni podsjetnik na neizbrisiv trag koji su ostavili ovim prostorima.

Program su vodili Monika Grgić i Luka Sušac koji su na kraju pozvali sve prisutne na još jedno druženje za tjedan dana, na istom mjestu.

U videozapisu i fotogaleriji pogledajte dio atmosfere:

Gordana Ilić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!