Večeras u 20,45 sati rukometaši aktualnog prvaka BiH, Izviđač Agrama iz Ljubuškog, igraju utakmicu 1.kola EHF Europa lige u Bukureštu protiv domaćeg Dinama. Zbog kasnijeg početka Telecom Premier lige skauti su imali samo dvije prvenstvene utakmice prije odlaska u Rumunjsku, protiv Maglaja doma i u petak u Vogošći protiv istoimenog domaćina. Upravo utakmica u Vogošći može biti razlog za optimizam jer je Izviđač odigrao jako dobru utakmicu.

Spremili smo se za protivnike, probat ćemo se boriti što bolje možemo i ne gledati na njih kao velike nego gledat na nekoga tko je „al pari“ s nama. Teren uvijek pokaže što možeš, a rezultat ono što si radio. U gostima protiv Dinama iz Bukurešta moramo se pokazati kao korektan suparnik i tražiti svoje šanse, kazao je uoči puta trener skauta Toni Čolina.

Momčad Izviđača u Bukurešt je otputovala, nažalost, bez Milana Vukšića Miće. U jednom duelu na utakmici, u petak, u Vogošći, Mića je dobio udarac u predjelu bubrega, nakon čega je zbrinut u SKBC u Mostaru. Veliki je to hendikep za momčad, a u klubu vjeruju da će uz maksimalnu njegu liječnika i osoblje SKBC Mostar uskoro biti sa suigračima.

Ekipa rukometnog kluba Izviđač sinoć je odradila posljednji kondicijski trening prije večerašnje utakmice protiv Dinama iz Bukurešta pod vodstvom trenera Adisa Jakića u poznatom fitness centru COLISEUM GYM, gdje ih je osobno primio vlasnik Adrian Sveduneac kome se ovim putem klub zahvaljuje na gostoprimstvu.

SRETNO SKAUTI!!!

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!