U subotu na poziv RK Nova Bila naši kadeti nastupili su na prvom memorijalnom turniru „ Gabriel Gučanin Gučko . Na turniru pored naših dječaka i domaćina nastupili su još SRK Zrinjski i ŠR Čelik Junior. Naši dječaci su uvjerljivo, prvo, svladali dječake Zrinjskog rezultatom 28:17, a potom u finalu ekipu iz Zenice 33:15. Najboljim igračem turnira proglašen je Patrik Dodig.

Naše djevojčice i kadetkinje su, također, nastupili u N.Biloj gdje smo odigrali protiv domaćina redovito peto kolo lige mladih RS HB i, također, uvjerljivo svladale svoje protivnice. Kadetkinje su svoje protivnice svladale rezultatom 31:12, a djevojčice rezultatom 23:6. Zahvaljujemo se domaćinu na odličnom prijemu i nadamo se da ćemo i dogodine nastupiti na tom turniru. Također zahvaljujemo organizatoru što su sve sudionike počastili ručkom.

U ligi mladih u Međugorju su nastupile naše 3 ekipe a ostvareni su sljedeći rezultati Kadeti: Međugorje – Izviđač 1 20:26, Kadeti: Međugorje – Izviđač2 25:21 i dječaci Međugorje – Izviđač 19:16.

Škola rukometa Izviđač

error: Content is protected !!