Lijepo uređena dvorana, dobro ispunjene tribine (preko 2000 gledatelja), korektno navijanje i dobar otpor Izviđača u prvih trideset minuta i na kraju (pre)velik poraz od Dinama iz Bukurešta 24:40. Bio bi to ukratko sažetak sinoćnjeg susreta 5.kola EHF Europa lige između Izviđača i Dinama iz Bukurešta.


Od samog početka susreta vidjela se razlika u kvaliteti iako su domaći rukometaši s dosta želje i borbe krenuli u utakmicu. U prvih desetak minuta imali su rezultat u egalu (4:4), a čak su mogli i povesti. Ipak, serijom golova u drugoj polovici prvog dijela Dinamo je stekao osjetljivu prednost i na odmoru su vodili 11:17.

U drugom poluvremenu gosti su pojačali ritam, osobito nakon 40-minute, koristili su svaku grešku domaćina i na koncu slavili s velikih šesnaest golova razlike 24:40.

Rumunjsku ekipu je do pobjede predvodio Lazar Kukić sa sedam golova, šest je postigao Calin Dedu. Na golu je Vladimir Cupara imao 15 uspješnih obrana.

U redovima Izviđača po sedam golova postigli su Ivano Pavlović i Diano Ćesko koji je šest golova postigao u drugom poluvremenu, a na golu je Haris Suljević imao osam obrana.

Izviđač je u veoma jakoj skupini G upisao pet poraza, a ovosezonski europski nastup okončat će utakmicom šestog EHF Europa lige kada gostuju super jakoj ekipi Fuchsea u Berlinu.

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

error: Content is protected !!