Polaznici 11. ciklusa tečaja crtanja i slikanja pod vodstvom akademske slikarice Tamare Herceg predstavili su se jučer domaćoj publici skupnom izložbom slika nastalih na tečaju održanoj u velikoj dvorani hotela Bigeste.

Posjetitelji su imali priliku vidjeti po dva djela 87 polaznika nastalih tijekom tromjesečnog ciklusa, zanimljiva je činjenica da su polaznici tečaja svih dobnih uzrasta koji su ovom prilikom su pokazali kako dobne granice u ljubavi naspram likovnosti nema. U samom programu otvorenja u ime polaznika prisutne je pozdravila Ana Kravić polaznica IV stupnja tečaja koja je istaknula kako je tečaj prožet veseljem i kreativnošću.

Prigodne diplome po završenom stupnju dobio je svatko od polaznika, a oni koji su završili V. stupanj prigodno su nagrađeni od voditeljice tečaja Tamare Herceg buketom kistova i njenom umjetničkom slikom. Sama voditeljica tečaja uputila je zahvalu svim polaznicima, osobito onima koji dolaze iz susjednih mjesta Čitluka, Čapljine, Gruda, Ploča , iskoristivši prigodu naglasiti kako je raduje iznimno zanimanje za likovnost koje ju je potaknulo da pokrene tematske jednodnevne radionice u ateljeu tijekom cijele godine.

U ateljeu Tamare Herceg zainteresirani tako mogu pohađati Adventski i siječanjski program namijenjen za djecu i odrasle: od izrade prigodnih ukrasa, radionica za djecu i radionica za odrasle Art and Wine. Ovu večer su svojim glazbenim nastupom uljepšali Ante Ereš i Davor Vasilj, program je vodila Bjanka Medić.

error: Content is protected !!