U programu Radija Ljubuški hagioasistentica Marija Jurković uputila je prigodno predbožićno razmišljanje koje možete poslušati ovdje.

Uputila je poruke opraštanja i mira “Ako ima još netko u tvom životu prema kojem osjećaš nemir, teške osjećaje, uvredu, laž nemoj to hraniti i uništavati svoj život. Nemoj zadržavati otrov u sebi, radi sebe, radi svog dobra, radi mira u sebi donesi odluku za dobro, sve se bitno događa u srcu, oprosti.

Isus je došao da te izmiri, oslobodi i povede u svijet ljubavi, pomirenja. Okreni se toj odluci želim živjeti miran i slobodan život!

Jedino što mi nitko ne može uzeti je moja sloboda da se odlučim za dobro! rečenica je koju sam nedavno čula i koja mi se urezala u srce pa neka se spusti taj mir i tako dođe do istine, idemo se opredijeliti za dobro.” kazala je između ostalog. Cijelo razmišljanje možete poslušati ovdje.

Poslušajte audiozapis:

Hagioterapija je izvorno hrvatska metoda duhovne pomoći čovjeku koju je utemeljio pok. prof. dr. Tomislav Ivančić. Pogodna je za sve osobe, a posebno za ljude koji osjećaju određenu bezvoljnost, strah, imaju narušene međuljudske odnose, i osobito odnose u obitelji. Pokušava pomoći čovjeku da izgradi i vrati svoje dostojanstvo, vidi pravi smisao života, prepozna svoju originalnost i specifičnu slobodu.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!