U subotu, 13. siječnja, 2024. godine u Sportskoj dvorani KŠC-a Don Bosco Žepče bit će odigrana humanitarna utakmica između RK Žepče i RK Izviđač s početkom u 18.00 sati. Ulaz na ovu utakmicu košta 5 KM, a sav prihod je namijenjen za liječenje naše sugrađanke Ane Sarajlić.

“Oni koju su prvi prepoznali ovu plemenitu akciju i odmah potvrdili svoj dolazak na ovaj humanitarni susret su naši prijatelji iz RK „Izviđač“ Ljubuški. Ovaj rukometni klub je višestruki prvak države, klub koji je iznjedrio veliki broj reprezentativaca i jedan od najboljih sportskih kolektiva u BiH. Samim tim velika nam je čast ugostiti naše rukometne prijatelje s dugom i bogatom tradicijom koji mogu biti primjer za sve druge, te jedno veliko „HVALA“ na odzivu i podršci ovoj akciji.
Humanitarna rukometna utakmica između RK Žepče i RK Izviđač igrat će se dana 13. 1. 2024. godine od 18:00 sati u Dvorani KŠC-a Žepče. Sav prihod od ove utakmice namijenjen je našoj sugrađanki Ani Sarajlić kako bi joj pomogli da prikupi potrebna financijska sredstva za odlazak na operaciju i liječenje u SR Njemačku. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje i velikog srca da zajedno pomognemo ovoj mladoj ženi, jer kupovinom samo jedne ulaznice u iznosu od 5 KM dajete svoj mali doprinos ovoj plemenitoj akciji i tako pomažete našoj Ani da dođe do željenog cilja”, poručili su iz RK Žepče.

Ulaznice za humanitarnu utakmicu su u preprodaji, a iste se mogu kupiti u Caffe bar”Mrki”, Caffe bar”Stone” i Pizzeria & Restaurant “FACE” kao i na ulazu u dvoranu na dan utakmice.

error: Content is protected !!