Rukometaši Izviđača će predstojeći vikend nastupiti na Labin Handball Cupu koji će se održati 26. i 27. siječnja 2024. godine u sportskom centru Franko Mileta u Labinu.

Turnir će okupiti četiri renomirane ekipe.

Uz Izviđač, na turniru će nastupiti:  RK Zagreb iz Hrvatske, RK Trimo Trebnje iz Trebnja (Slovenija) te domaćina RK Rudar Adria Oil.

RASPORED UTAKMICA

Prvi dan turnira, 26. siječnja 2024., donosi polufinalne utakmice s početkom u 18:00 i 20:15 sati.

Prva utakmica će ugostiti domaćina RK Rudar Adria Oil i RK Zagreb, dok će se u drugoj utakmici sastati RK Izviđač i RK Trimo Trebnje.

Drugi dan, 27. siječnja 2024., rezerviran je za utakmice za plasman.

Utakmica za treće mjesto održat će se u 18:00 sati, dok će finale započeti u večernjem terminu u 20:15 sati.

„Već se lani pokazalo da je ovo vrhunska manifestacija koja nudi vrhunski rukomet svim našim sugrađanima te dobru zabavu svima, i mladima i starima u vrijeme kad nema sporta, te možemo reći da će to biti rukometni siječanj. RK Zagreb će i dio priprema obaviti u Labinu što potvrđuje da se ovdje osjećaju kao kod kuće. Klubovi sudionici su vrhunski s kvalitetnim igračima te su u vrhu svojih liga što će našoj prilično mladoj, ali poletnoj ekipi dati priliku da se pokažu na velikoj sceni i osjete što je vrhunski rukomet. Rudar Adria Oil će biti pojačan s igračima iz regije kako bi mogli što bolje parirati velikim imenima – rekao je, među ostalim, Patrik Franković, predsjednik kluba organizatora Rudar Adria Oila.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!