Premijerno prikazivanje videospota pjevačke skupine Dream Team Prijatelja za pjesmu – Moj narode u tuđini, objavljenog u petak 26.siječnja čekalo se s velikim nestrpljenjem u domu Nade i Ivana Lauca u Vašarovićima. Okupljeni zaljubljenici u tradicijsku baštinu pristigli su iz svih krajeva Hercegovine ali i daljih mjesta od Kiseljaka, Karina, Benkovca i nije to samo za ovu priliku, česti su to, gotovo tjedni susreti i druženja koja razgaljuju dušu pjesmom.

“Trebalo nas je još biti ali iskrsnu obveze, nema veze “ko da su s nama ovdje ” kazuje nam domaćica Nada Lauc ” Veselimo se uz pjesmu i ovakvo društvo, šta nam još treba, samo malo zdravlja. To je život u čas prođe, pa dok traje nek nam prolazi u veselju i radosti. Bilo je i suza ove večeri ali suza radosnica, emocije su to, ponesu te prijatelji i pjesma. Našli smo se evo ne znam ni ja kako, povezala nas je pjesma i ljubav prema njoj ali reći ću vam da ovakvog društva nema nadaleko i ovakvih prijatelja.”

Pristizale su tijekom večeri i mnogobrojne poruke ali odgovaralo se i na brojne pozive ” Drago nam je da se ljudima svidjela pjesma, zovu sa svih strana , pozdravljaju, ako ko nije nek pogleda spot i pjesmu.”

Na naše pitanje kako se izdrži ovaj “veseljački ritam” u zlatnim godinama i koji je recept za dobro raspoloženje kojeg bi podijelila s nama Nada odgovara:

“Nismo ti mi sa druženjem gotovi, prijatelji iz daljeg ostaju kod nas za vikend, a koji je recept, evo mi ćemo ti sutra malo laganije, nek to bude onda recept; domaća hrana, dobro društvo i pjesma i mi ćemo tako opet sjutra uz domaću hranu koja krijepi, malo raštike “podulje” i opet uz pjesmu za dobro jutro, dan i večer, pa i vi tako!” kazuje nam veselo Nada Lauc.

Glazba: Tihomir Krstičević Tekst: Nada Lauc Aranžman: Ivan Del Loco, Tihomir Ivanetić

Glazbeni producent i ton majstor: Tihomir Ivanetić – Rockoko Studio

Mastering: Goran Martinac – Croatia Records Studio Rockoko

Orchestra: Igor Gregurić – Grega – Harmonika Krunoslav Dražić – Tambure Damir Butković Budo – Bas gitara Boban Dževerdanović – Gitare Ivan Del Loco –

Programiranje Directed by: Mario Šulina

Camera and Editing: Mario Šulina Color grading: Mario Šulina

Video production: Produkcija Nova © 2024

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!