Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić sudjelovao je na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Ljubuški koja je održana povodom obilježavanja Dana grada Ljubuškog.

Na sjednici su bili nazočni i zamjenici premijera FBiH federalni ministar financija Toni Kraljević i federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatović, kao i federalne ministrice prometa i komunikacija Andrijana Katić, te okoliša i turizma Nasiha Pozder.

Čestitajući Dan grada, premijer Nikšić izrazio je svoje zadovoljstvo jer je s ministrima došao u Ljubuški kako bi prenijeli zajedničke poruke.

– Možemo sve samo ukoliko krenemo putem razuma i dogovora. Surađivat ćemo i pokušati stvoriti pretpostavke da svi zajedno živimo dobro na svakom dijelu Bosne i Hercegovine – istakao je premijer Nikšić.

Posebno je zahvalio Ljubuškom na dopremijeru Toniju Kraljeviću kojeg, a kako je naglasio premijer Nikšić, doživljava kao iskrenog prijatelja s kojim odlično surađuje.

U svom obraćanju premijer Nikšić je istakao i da je Vlada Federacije BiH sve odluke u posljednjih devet mjeseci donijela jednoglasno.

– Vlada Federacije BiH sve odluke je donijela na način da se razgovaralo i dogovaralo, te tražio kompromis koji se uvijek na kraju nalazio. To je sigurno način na koji ćemo nastaviti raditi i u budućnosti – rekao je premijer Nikšić.

Federalni premijer je obećao nastavak suradnje s gradskom administracijom u Ljubuškom, ali i ostalim gradovima i općinama, kako bi pokazali da je trenutna Vlada doista Vlada cijele Federacije BiH.

Ljportal

error: Content is protected !!