EuroCompany, vodeća tvrtka u industriji, s ponosom obilježava 25 godina poslovnog uspjeha i organizira u BiH veliku nagradnu igru

EuroCompany99 je vodeća tvrtka specijalizirana za preradu, pakiranje i proizvodnju visokokvalitetnih orašastih plodova, suhog voća, sjemenki i mahunarki. Osnovana 1999. godine, naša sjedišta i proizvodni pogon smješteni su u Ljubuškom, Bosna i Hercegovina.

Naš asortiman obuhvaća tri prepoznatljiva branda – Perfect Day, LA GRANA i Feel Good.

U 2024.godini  obilježavamo četvrt stoljeća izvrsnosti i poslovnog uspjeha!

Za ovih 25 godina poslovnog uspjeha veliko hvala našim partnerima i zaposlenicima koji su doprinijeli našem dugogodišnjem uspjehu.

Želimo nagraditi i naše vjerne potrošače  organiziranjem velike nagradne igre  “EuroCompany proizvode potraži za novi auto u garaži”.

U nagradnoj igri darujemo impresivne  nagrade : Renault Clio nove generacije, Skuter Sonic, 10 pametnih satova i čak 300 EuroCompany poklon paketa.

Sudjelovanje je jednostavno – kupite 3 ili više različitih EuroCompany proizvoda iz linija Perfect Day, La Grana ili Feel Good, te posjetite našu web stranicu www.eurompany99.com i popunite podatke .

Nagradna igra traje od 1.03 do 15.05. 2024. godine i vrijedi za teritorij BiH .

Ne propustite priliku osvojiti nevjerojatne nagrade i biti dio EuroCompany jubilarnog slavlja!

Odaberite EuroCompany asortiman za vrhunske, zdrave grickalice koje će osvježiti vaše tijelo i oživjeti vaš duh. Uživajte u blagodatima prirode u svakom zalogaju i iskusite radost brige o svom zdravlju na pravi način.

EuroCompany – Kvaliteta Koja Traje Već 25 Godina!

Promo

error: Content is protected !!