Rukometni klub Izviđač Agram u petak, 12. travnja 2024. godine, dakle danas, s početkom u 20:00 sati, organizira donatorsku večeru pod nazivom „Noć Izviđača“ u hotelu Bigeste u Ljubuškom.

Na donatorskoj večeri sudjelovat će brojni prijatelji, donatori, sponzori i simpatizeri RK Izviđač, mnogi gospodarstvenici te predstavnici svih razina vlasti i drugi uglednici s ciljem prikupljanja financijskih sredstava namijenjenih za potporu razvoja rukometnog sporta u Gradu Ljubuškom.

Voditelj momčadi Nedan Zovak je na posljednjoj konferenciji za novinare održanoj prije tjedan dana najavio donatorsku večer.

„Noć Izviđača zamišljena je tako da na jednom mjestu okupi sponzore, donatore i prijatelje kluba, a sve u cilju prikupljanja sredstava za jedan kvalitetniji rad našeg kluba. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 1000 KM za pravne subjekte i 200 KM za fizičke osobe. One se mogu nabaviti u našim klupskim prostorijama svakim radnim danom od 8 do 16 sati“, kazao je Zovak, pa objasnio što sve očekuje sudionike te večeri.

„ Ovogodišnju noć Izviđača podijelili smo u tri dijela. U prvom dijelu uvodničar će biti naš dugogodišnji član i prijatelj kluba Nikica Šiljeg koji 3. svibnja ima promociju Ljubuške rukometne priče, svoje knjige na kojoj je radio zadnjih pet godina. U drugom dijelu večeri bit će prikazana tri kratka filma. Jedan je posvećen našem generalnom sponzoru, tvrtki Agram, drugi je posvećen našem jubilarnom dresu koji je nastao povodom devete titule prvaka, a treći film će obuhvatiti rad kroz zadnju natjecateljsku sezonu. Poslije toga slijedi bogata tombola za koju smo osigurali doista vrijedne nagrade, a prva nagrada je LG televizor. Od nagrada bih još posebno izdvojio dresove naših bivših igrača koji su postigli zavidne karijere. Za zabavu na toj večeri bit će zadužen bend Somnus. Očekujemo jednu lijepu večer na kojoj će se svi osjećati ugodno“, kazao je Zovak.

Na tomboli će, među ostalim, biti ponuđeni dresovi Mirsada Terzića, Mirka Alilovića, Josipa Šarca, Davida Mandića, Mateja Hrstića, Ante Grbavca, Josipa Grbavca, Mislava Grgića, Mirka Hercega, Dragana Šoljića, Mateja Mandića, Miloša Kosa…

„Pozivamo Vas da sudjelujete u ovoj manifestaciji kroz nekih od načina financijske potpore, bilo donacijom, sponzorstvom ili kupovinom ulaznice za ovu manifestaciju, kako bi smo zajedničkim naporima ispunili cilj i skupili potrebna financijska sredstva.

Odlukom Upravnog odbora RK Izviđač Agram cijene ulaznica za ovu manifestaciju su 1000,00 KM za pravne, a 200,00 KM za fizičke osobe.

Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama RK Izviđač“, objavio je Izviđač.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!