Na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru posjetili smo izložbeni prostor tvrtke iz Ljubuškog koja je na nedavno održanoj konferenciji „100 najvećih u Bosni i Hercegovini i regiji“ osvojila prvo mjesto u fitness kategoriji, riječ je o tvrtki Fitness Anny vlasnice Ilijane Bodlović. Samu vlasnicu zatekli smo prilikom posjete u animatorskoj ulozi, te je za Radio Ljubuški kazala kako smatra da u poslu nema malih i velikih uloga, te kako za sve treba potruditi i uložiti svoju energiju. Ovdje pogledajte video zapis:

” U Ljubuškom živim 23 godine, s ponosom kažem da sam u Ljubuškom, divan je grad,ovdje je i sjedište moje tvrtke koja zapošljava 83 djelatnika i čije usluge koristi 15.000 klijenata iz cijelog svijeta. Postali smo prepoznatljivi po svojoj aplikaciji zdravog življenja i fitnessa koja omogućuje pristup profesionalnom timu stručnjaka koji uključuje liječnike, nutricioniste, psihologe, fizioterapeute, savjetnike, motivatore i edukatore kroz privatne razgovore. To omogućuje klijentima osobni pristup, nudimo personalizirane i prilagođene savjete koji odgovaraju njihovim specifičnim potrebama. Dodatno, aplikacija nudi motivacijske grupe za mršavljenje, održavanje ili pak povećanje tjelesne težine, pružajući korisnicima potrebnu podršku i smjernice koje su im potrebne za ostvarivanje svojih fitness ciljeva. Program uključuje savjete za zdrav način života, pravilne tehnike vježbanja i recepte za pravilnu prehranu. Aplikaciju stalno razvijamo kako bi odgovorila na sve potrebe naših korisnika .”kazuje nam.

“Želim zadržati kvalitetu i trenutno smo na 15.000 korisnika, naš broj može biti veći jer je zanimanje korisnika veliko, no idem ciljano, pratim kvalitetu usluge i iduće godine planiramo povećanje. Rasprodali smo sve pakete usluga koje imamo,nastojimo zadržati kvalitetu i vodimo se onim “naj” jer želimo biti predvodnici u ovom poslu.Ustajem u 5 sati kako bi sve stigla odraditi što sam planirala za taj dan, najveća motivacija su mi moji uposlenici. Pozitivan odnos prema sebi mi je najvažniji, najveći cilj mi je da moji uposlenici ostvaruju primanja kao da rade u Njemačkoj, to mi je cilj i borit ću se svim snagama da ga ostvarim. Uvijek ističem i vodim se povezanošću, jedni bez drugih ne možemo stoga njegujem povezanost s ljudima, moja motivacija je i vaša, nastojim prenijeti ljudima tu poruku i osnažiti njihove potencijale, motivirati ih kako bi ostvarili dobru kvalitetu života i bili zadovoljni sobom i svojim uspjesima.”

Na izložbenom prostoru zatekli smo i Jozu Smoljana iz Ljubuškog korisnika ovog programa koji je i sam hodajuća reklama, jer je zahvaljujući programu ostvario svoj cilj i smršao 47 kilograma za što sam Jozo ističe ” Prateći ovaj program naučio sam vjerovati u sebe i uspio sam ostvariti svoj cilj, sve se može ako ste disciplinirani i pratite Anny Fitness program. Ovo je tim koji pobjeđuje! ” kazuje nam s osmjehom Jozo.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!