“Kako putovati svijetom, a sjediti u Kulturnom centru u Ljubuškom?!” jednostavno, dođite na dvodnevni putopisni festival- 3.Hercegovina Travel fest i uživajte u prezentacijama svjetskih putnika. Festival se održava ovaj petak i subotu 10. i 11. svibnja, a ulaz za posjetitelje je besplatan. Tim povodom u programu Radija Ljubuški ugostili smo Veroniku Pinjuh ispred Turističke zajednice Ljubuški i putopisca Slobodana Tomića koji su ovom prigodom kazali kako je ”

“Jedna od najljepših stvari koje smo uključili u našu manifestaciju je sudjelovanje najmlađih, želimo im pokazati sve ljepote svijeta, stoga i počinjemo sa likovnim radovima učenika osnovnih škola sa područja Ljubuškog kroz izložbu na temu Put oko svijeta. Gosti predavači pripremaju nam inspirativne priče sa svojih putovanja, priče koje će nas provesti kroz različite kulture, pejzaže i doživljene avanture. Moto i vizija festivala je približiti svijet generacijama koje dolaze. No vodimo pažnju o svim generacijama tako da je program festivala sadržajno raznolik kao i sami predavači.

Izvanredni predavači dolaze nam i ovaj put ,od Gorana Milića, Jurice Galića Juke, naše Klobučanke koja nas vodi do Meksika; Ivane Čuljak do Domagoja Jakupovića Ribafisha i Martine Validžić. Završnica samog festivala je panel rasprava koja je ujedno prilika da se da se sa posjetiteljima podijele iskustva i razmjene informacije o putovanjima. Pozivamo sve koji vole putovati, koji putuju ili tek žele putovati da dođu na festival. Za sve posjetitelje osigurali smo i igru u kojoj mogu sudjelovati, nagrada je putovanje pokrovitelja Turkish Airlinesa, dvije avionske karte za europsku destinaciju po izboru dobitnika” istaknuli su naši gosti.

Donosimo vam program festivala:

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!