U 27. kolu Druge lige F BiH – skupina Jug, nogometaši Ljubuškog jučer su u gostima svladali Slogu iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja rezultatom 2:0, na poluvremenu je bilo 1:0.

Poveli su gosti iz Ljubuškog u 35. minuti golom Luke Bebeka i tim rezultatom se otišlo na odmor. Konačnih 2:0 postavio je kapetan Ljubušaka Nikola Granić golom iz jedanaesterca u 87. minuti susreta.

Ljubuški je nastupio u sljedećem sastavu:

Lovro Maslać, Tomislav Bošnjak, Veselko Vištica, Marin Brkić, Nikola Granić, Bože Milas, Gabrijel Puljić, Stanko Mišetić, Luka Bebek, Franjo Vučić i Grgo Vasilj.

U igru su, u drugom poluvremenu, umjesto Stanka Mišetića, Bože Milasa i Grge Vasilja ušli Noah – Luka Šimić, Josip Šošić i Mateo Mucić.  

Ljubuško je ovom pobjedom zadržao treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici s 48 bodova iz 25 utakmica. Prvoplasirano Kruševo i drugoplasirano Brotnjo također su upisali pobjede u ovom kolu i zadržali vodeće pozicije. Kruševo je slavilo u Višićima kod istoimenog domaćina s 3:1, a Brotnjo u derbiju kola u Buturović Polju kod Klisa s 2:0. Kruševo i Brotnjo imaju po 53 boda iz 25 utakmica i bježe Ljubuškom po pet bodova.

U idućem, 28. kolu, koje je na rasporedu 25. svibnja, Ljubuški će ugostiti četveroplasirano Međugorje.

BOKS

U subotu 18.5.2024.godine u Živinicama je održano 3. kolo Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Olimpijskom boksu.

Za Boksački klub Ljubuški nastupili su Leon Vranješ i Ivan Herceg.

Oba boksača su ostvarila pobjedu te osvojili bodove za klub.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!