Kadetkinje Odbojkaškog kluba „Libero“ Ljubuški osvojile su četvrto mjesto na završnici Lige Hercegovine, odnosno na Final Fouru koji je održan proteklog vikenda u Livnu.

Podsjećamo, u kategoriji kadetkinje u Ligi Hercegovine nastupilo je sedam ekipa, a Liberice su na kraju prvenstva završile kao četvrte i time osigurale nastup na završnom turniru.

U prvoj utakmici na Final Fouru Liberice su odmjerile snage s domaćom ekipom Troglava, koja je prvenstvo završila na prvom mjestu, i izgubile u dva seta 25:21 i 25:15.

U drugom polufinalnom susretu kadetkinje HOK Široki Brijeg bile su bolje od Delminiuma iz Tomislavgrada i slavile također s 2:0.

U utakmici za treće mjesto Liberice su poražene od Delminiuma 2:1. Prvi set dobile su odbojkašice iz Ljubuškog 25:12, ali u nastavku meča nisu imale dovoljno snage i koncentracije. Cure iz Tomislavgrada dobile su drugi set 25:18, a nakon toga i treći s 15:8.

U finalu je Troglav slavio protiv Širokog Brijega s 2:0, po setovima 25:10 i 25:18.

Na kraju možemo konstatirati da su kadetkinje Livna, prikazanim kroz cijelu sezonu i na završnom Final Fouru, zasluženo osvojile naslov u Ligi Hercegovine.

Predstojeći vikend mlađe kadetkinje Libera (2009./2010.) će nastupiti na Final Fouru koji se također igra u Livnu.

Iz odbojkaškog kluba Libero dobili smo informaciju da je pri kraju upis u Ljetnu školu odbojke 2024..

Prijaviti se mogu djevojčice rođene 2011. i mlađe.

Ljetna škola odbojke počinje 1. lipnja i održavat će se na vanjskom igralištu OŠ Marka Marulića Ljubuški.

Više pogledajte ispod:

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!