Dom zdravlja Ljubuški je na svojoj facebook stranici objavio sljedeći post:

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

sretni smo što možemo objaviti da Javna ustanova Dom zdravlja Ljubuški nastavlja s kontinuiranim ulaganjima u svoju pokretnu infrastrukturu, kako bi poboljšali kvalitetu naših usluga sanitetskog prijevoza te omogućili veću operativnost i udobnost korisnicima naših usluga.

Tijekom današnjeg dana je upriličena kratka ceremonija primopredaje novog sanitetskog vozila.

Vozilo je, nakon provedene procedure javne nabave, ravnatelju JU DZ Ljubuški, predao predstavnik tvrtke MRM export-import d.o.o., gosp. Ivan Vidović, a vozilo je odmah predano na korištenje voditelju voznog parka JU DZ Ljubuški, gosp. Veselku Petrušiću.

Ovo vozilo će se primarno koristiti za sanitetski prijevoz nepokretnih bolesnika koji se opuštaju iz bolnice, prijevoze na kontrolne preglede, dijagnostičke pretrage ili rehabilitaciju u udaljenije med. centre, kao i prijevoz bolesnika na hemodijalizu. Na taj način će se rasteretiti dosadašnja sanitetska vozila, koja će se primarno koristiti za hitni prijevoz.

Financijska sredstva za nabavku ovoga vozila su najvećim dijelom osigurana od strane Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH kroz kapitalne investicije predviđene Financijskim planom za 2023. godinu.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo našem Zavodu na velikoj i kontinuiranoj podršci našim projektima kroz ove godine, a sve u zajedničkom cilju da svakim danom napredujemo, razvijamo se i budemo Vama na usluzi.

UPRAVA JU DZ LJUBUŠKI

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!