U ponedjeljak 8. srpnja u Ljubuškom starta četvrti turnir na male golove “Futsal 3×3 Ljubuški”.

Tim povodom u programu Radija Ljubuški ugostili smo jednog od organizatora turnira Luku Hercega.

Razgovarali smo o interesu za turnir i o tome što gledatelje očekuje na tom turniru, koji se u večernjim satima od 8. do 14. srpnja održava na igralištu OŠ. Marka Marulića.

Iako je krajnji rok za prijave bio do 6.srpnja (subota) Luka je kazao da su prijave za turnir zaključene i da se na turnir prijavilo 56 seniorskih i 34 momčadi dječjeg uzrasta. Naglasio je da je interes za turnir bio i veći, ali su zbog organizacijskih uvjeta, prijave morali zaključiti na tom broju ekipa.

Prva dva dana turnira (ponedjeljak i utorak) igrat će se samo dječji dio turnira, a od srijede startaju i seniori.

Kada je u pitanju dječji uzrast igrat će se u dvije kategorije, 2008/2009 te 2010 godište i mlađi.

Uz brojne momčadi iz Ljubuškog na turnir su stigle prijave iz gotovo svih hercegovačkih gradova te iz susjedne Dalmacije.

Posljednjeg dana turnira igrat će se i revijalna utakmica veterana između MNK Oaza i MNK Ljubuški, a gledatelje očekuje i bogata tombola.

Herceg je više nego zadovoljan interesom za turnir, a posebno je sretan zbog velikog interesa koji je iskazan za dječji turnir.

„Odaziv na turnir je puno veći od očekivanog. Posebno mi je žao što nismo mogli primiti sve ekipe koje su se željele prijaviti na turnir. Očekujemo jako zanimljiv turnir jer je kvaliteta igrača i ekipa koje su se prijavile, kako u seniorskoj tako i u dječjoj kategoriji, na zavidnoj razini. Posebno raduje veliki interes i veliki broj prijava u dječjoj konkurenciji. Pozivam sve ljubitelje futsala i nogometa općenito da dođu na ovaj turnir i uživaju u visoko kvalitetnom futsalu i nadmetanju najboljih ekipa s ovih prostora“, kazao je Herceg.

Napominjemo da pobjedničke momčadi na turniru očekuju i bogate nagrade.

Nagrada za prvo mjesto na turniru iznosi 1 500,00 KM, za drugo 500,00 KM, za treće 200,00 KM, a četvrtoplasirana momčad bit će nagrađena gajbom piva.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!