Udruga Gluten free koja okuplja članove oboljele od celijakije s područja Zapadnohercegovačke i Hercegovačko -neretvanske županije na inicijativu Doma zdravlja Široki brijeg u suradnji sa liječničkom komorom ŽZH organizira u četvrtak 11.srpnja od 19.00 u Kinu Borak Široki Brijeg predavanje na temu “Dijagnoza- celijakija”.

Pozvani su svi liječnici i zdravstveni radnici domova zdravlja ŽZH i šire, kao i zainteresirana javnost. Ulaz je slobodan.Predavanje je bodovano od nadležnih komora.

Predavanja otvara ministar zdravstva rada i soc. skrbi dr. Tomislav Pejić, a predavači su stručnjaci na ovom polju i djelatnici SKB Mostar, navedeni u priloženoj agendi ⬇️

Organizatori ističu kako će na predavanju biti riječi o novom sufinanciranju oboljelih od celijakije putem ZZO u ŽZH, a članovi udruge govoriti će o svom iskustvu života s ovom bolešću. Posjetitelji će imati priliku saznati i nešto više o radu same udruge, učlaniti se i nabaviti prvu bezglutensku kuharicu ,,Gluten free”.

Na pauzi, uz bez glutenske proizvode marke Schar i namaze domaćeg brenda Tegla, za osvježenje se brinu Leda i Ice Coffee Meggle.

Više o radu udruge Gluten free možete pročitati na društvenim mrežama i web stranici.

Udruga Gluten free

error: Content is protected !!