Danas je u prostorijama RK Izviđač Agram vladala posebna atmosfera, okupljeni članovi prve i dijela druge momčadi zajedno sa stručnim stožerom započinju novi ciklus priprema za predstojeću sezonu. Izvršena su testiranja i prozivka igrača, među kojima su podijeljene nove uloge pa su tako kapetanske vrpca danas dodijeljene Milanu Mići Vukšiću i Dianu Ćeški.Uz igrače naglasak je svakako bio na novom trenerskom tandemu kojeg čine Ivan Džolić i Milan Tolić ali i novom treneru druge momčadi Mariu Pavlaku.Pozdravljeni su novi članovi kluba Kristijan Katić i Kerim Semić ali i članovi druge ekipe koji su svojim zalaganjem osigurali mjesto u ovim pripremama.

“Znate da nismo najskuplja ekipa u ovoj Premijer ligi, ali znate da smo najbolja ekipa. To iz godine u godinu potvrđujemo, ove godine smo se okitili legendarnom La decimom, svi mi, ljudi u stožeru i uprava, vjerujemo da ste najbolji,” kazao je okupljenim igračima šef struke Nedan Zovak.

“Ovogodišnje pripreme smo započeli malo ranije zbog kvalifikacija za Europsku ligu koje nas očekuju za samo 40 dana. Naša prva utakmica je protiv češke ekipe Karvinom. Prva pripremna utakmica će se održati ovdje u Ljubuškom 10. kolovoza protiv ekipe MRK Trogir, a tjedan dana kasnije igramo uzvratnu utakmicu. Kako bismo se što bolje pripremili, planiramo dio priprema odraditi u Visokom od 21. do 25. kolovoza,” izjavio je .

U videozapisu pogledajte dio atmosfere s današnjeg okupljanja te izjave koje su za Radio Ljubuški dali Nedan Zovak, treneri Ivan Džolić i Milan Tolić, te Milan Mića Vukšić i Diano Ćeško.

Današnje druženje nastavljeno je prigodnim okupljanjem i jelom na Čeveljuši.

G. Ilić /Radio Ljubuški

error: Content is protected !!