U petak, 26.07.2024. godine RK Izviđač i RK Zagreb postigli su dogovor o prelasku Ivana Pavlovića u redove RK Zagreb, višestrukog prvaka Hrvatske i dvostrukog europskog prvaka. Dogovor je postignut na zadovoljstvo sviju, dogovorom su zadovoljni i RK Izviđač i RK Zagreb, a i Ivano Pavlović.

Ivano Pavlović će prelaskom u redove hrvatskog prvaka napraviti iskorak u svojoj rukometnoj karijeri. Već ove sezone, imati će priliku da pokaže svoj raskošni rukometni talent, rukometnoj Europi, kroz utakmice europske lige prvaka. Odlaskom u RK Zagreb, Ivano će se pridružiti Mateju Mandiću, Anti Grbavcu i Milošu Kosu s kojima je donedavno žario i palio rukometnim bh. terenima.

RK Zagreb je sigurno zadovoljan jer je u svoje redove doveo još jednog rukometnog dragulja, pred kojim je velika rukometna karijera.RK Izviđač mora biti zadovoljan što je u njegovim redovima odrastao i odškolovao se još jedan rukometaš, kome, kad rukomet je u pitanju, nebo je samo granica. Dogovorom s RK Zagreb, Izviđač je zadovoljan što je omogućio Ivanu da, već, ove sezone, na svom rukometnom putu napravi iskorak više, stepenicu više, ali zadovoljstvo Izviđača je i ostvareni rekordni transfer.

Dakle, Ivano Pavlović napušta redove „Skauta“ i već sutra će se priključiti rukometašima RK Zagreb koje su na pripremama na Vlašiću.

Ivano Pavlović jedan je od najboljih rukometaša Izviđača u njegovoj povijesti. U mlađim dobnim uzrastima svojim talentom skrenuo je pozornost na sebe. Bio je ponajbolji u svim uzrasnim selekcijama RA Izviđač i na državnim prvenstvima BiH. Nastavio je s odličnim igrama i napretkom u 2. momčadi “Skauta” u natjecanju 1.lige F BiH.Prvoj momčadi Izviđača priključio ga je Petar Šuvak 07.12.2019. u utakmici 13.kola Premijer liga BiH u sezona 2019/2020. Dolaskom Tonija Čoline na čelo struke, Ivano je napredovao iz sezone u sezonu da bi u posljednje dvije sezone postao stožeri igrač „Skauta“, koji je dao ogroman doprinos u osvajanju zadnje dvije titule prvaka, a bio je i prvi strijelac momčadi zadnje dvije sezone.

Ivano Pavlović s Izviđačem osvojio je 3 titule prvaka BiH te KUP BiH.

Prema izboru RS BiH u kome su sudjelovali igrači, navijači i stručnjaci, Ivano je proglašen je za najboljeg rukometaša BiH u sezoni 2022/2023. i 2023/2024.

Osim toga, ove godine Ivano se uspio izboriti za dres hrvatske rukometne reprezentacije s kojom je odigrao utakmicu protiv reprezentacije Francuske u sklopu pripremama za OI.Ivano, koji je tek na početku svoje rukometne karijere, ostvario i napravio je puno toga, ali ako ga zdravlje posluži pred njim je sjajna karijera s puno novih trofeja i priznanja.

Ivano hvala ti i sretno u nastavku rukometne karijere!

RK Izviđač Agram

error: Content is protected !!