ŽRK Izviđač Agram nastavlja se pojačavati pred predstojeću sezonu, 2024./2025..
Klub je ranije objavio da u klubu ostaje Lana Jarak te predstavio prvo pojačanje Šejlu Kasumović koja je došla iz Sloge Gornji Vakuf/Uskoplje.
Međutim, ljubitelje rukometa u Ljubuškom dodatno je obradovala vijest koju je klub objavio jučer. Naime, za Skautice su potpisale Ana Petrović, koja je zadnjih sezona nastupala za HRK Grude, Martina Pandža koja je prošle sezone nastupala za mostarski Zrinjski te golmanica Džana Sofić koja, također, dolazi iz Zrinjskog.

Ana Petrović novi je član ŽRK Izviđač. Nekima možda već poznato lice. Ana je već bila član Izviđača te se ove godine odlučila ponovno priključiti i svojim igrama doprinijeti Skauticama u želji za što boljim rezultatima. Zadnjih sezona nastupala je u dresu HRK Grude, a ove sezone gledat ćemo je ponovo u dresu Izviđača te ne sumnjamo da će ova cura izgarati u dresu Izviđača kao što je to činila i ranije.

Martina Pandža, također, je nova igračica Izviđača. Dolazi iz HŽRK Zrinjski Mostar gdje je igrala prošlu sezonu. Martina je vrlo ambiciozna osoba, željna rada i dobrih rezultata.
Izviđaču su takve cure potrebne te vjerujemo da će svojim radom i igrama doprinijeti novim uspjesima rukometašica Izviđača.

Džana Sofić je nova golmanica Izviđača. Također dolazi iz HŽRK Zrinjski gdje je bila čak pet sezona. Možda je ovo i najveće pojačanje Izviđača s obzirom da su vrata tog kluba u prošloj sezoni uglavnom branile djevojčice iz najmlađih uzrasnih kategorija. To je ujedno prilika mlađim vratarkama za sazrijevanje uz nešto iskusniju golmanicu. Ne sumnjamo da je Džana pravi izbor.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!