Čelni ljudi Kluba i vodstvo Koncerna Agram na obostrano zadovoljstvo dogovorili su se da Koncern Agram i u sezoni 2024/2025. bude generalni sponzor muškog Rukometnog kluba Izviđač.

Dakle, Koncern Agram će i ove sezone biti generalni sponzor muškog RK Izviđač koji će i dalje, kao sufiks u svome nazivu, nositi ime ove renomirane europske kompanije.

Hvala vodećim ljudima Koncerna Agram na čelu s prof. dr. sc. Dubravkom Grgićem, našim Ljubušakom i bivšim rukometašem našeg Kluba na podršci i suradnji.

Hvala im što podupiru naš klub te time i razvoj rukometnog sporta u Gradu Ljubuškom.

Nama ostaje, kao i do sada da se potrudimo te opravdamo potporu i podršku jedne od najvećih kompanija u ovom dijelu Europe, koja radi i djeluje na tržištu Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Talijanske Republike i Republike Austrije.

Koncern Agram

Na inicijativu Euroherc osiguranja d.d. Zagreb u srpnju 2000. godine – 14 samostalnih trgovačkih društava koja obavljaju gospodarsku djelatnost sa sjedištima u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, (članice) – kojima je osnovni zajednički element bio da je većina trgovačkih društava osnovana privatnim kapitalom određenog broja direktora i članova uprave (manageri) – sklopljen je Ugovor o povezivanju u Koncern Agram, koji je izrađen na temelju zajedničkog poslovnog interesa, uvažavanja odredbi propisa pod kojima posluju trgovačka društva koja su stranke ovog Ugovora, dobrih gospodarskih običaja i zajednički utvrđenog interesa za određenim oblikom poslovnog povezivanja.

Ugovorne strane su se usuglasile da svako trgovačko društvo Koncerna Agram zadržava svoju pravno-statusnu, gospodarsku i poslovnu samostalnost, društva su međusobno ravnopravna, nijedno nije ovisno o drugome, nisu spojena zajedničkim vođenjem poslova, a poslovno su povezana samo odredbama ovog Ugovora te drugim pravnim poslovima koje međusobno sklapaju za potrebe svog poslovanja.

U razdoblju od 2000. do kraja 2023. godine broj članica se mijenjao (dolazile su nove članice, a neke stare istupale), da bi na kraju 2023. godine Koncern Agram imao 20 članica sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Talijanskoj Republici i Republici Austriji.

RK Izviđač Agram

error: Content is protected !!