VAŽNA OBAVIJEST O PRESELJENJU ODJELA OBITELJSKE MEDICINE JU DZ LJUBUŠKI U NOVOUREĐENE PROSTORE

Poštovane i drage korisnice i korisnici naših usluga, s osobitih zadovoljstvom Vas želimo obavijestiti da će, od ponedjeljka, 19. kolovoza 2024. godine, naš Odjel obiteljske medicine krenuti s radom u novo uređenim prostorima u prizemlju glavne zgrade DZ Ljubuški, odnosno u prostorima gdje je ranije bila smještene internistička i dermatološka služba.

Unutarnjom rekonstrukcijom tih prostora koju smo provodili posljednjih nekoliko mjeseci, dobili smo jednu dodatnu ordinaciju za naše liječnike i veći prostor za medicinske intervencije, što nam je bio glavni cilj.

Lakši pristup na novi Odjel obiteljske medicine će biti moguć i preko ulaza sa parkinga iza glavne zgrade Doma zdravlja. Preseljenje ćemo organizirati vlastitim snagama tijekom vikenda.

Iskreno se nadamo da će naš rad u ponedjeljak funkcionirati bez većih poteškoća. Ukoliko se pojave određeni proceduralni problemi, truditi ćemo se da ih što prije riješimo. Nadamo se malsimalnom razumijevanju s Vaše strane.U nadi da smo još jednu našu ideju uspješno realizirali te da će i Vama, kao korisnicima naših usluga, novi prostori biti funkcionalniji, bolji i ugodniji, srdačno Vas pozdravljamo.

Ovim putem zahvaljujemo našem Zavodu zdravstvenog osiguranja ŽZH na kontinuiranoj financijskoj podršci našim projektima, kao i svim našim djelatnicima koji su pripomogli da se ovaj projekt uspješno provede kraju.

UPRAVA JU DZ LJUBUŠKI

error: Content is protected !!