Finalnom utakmicom, pred dupke punim Centrom malih športova u Ljubuškom, između ekipa MZ Pregrađe i MZ Crveni Grm završeno je ovogodišnje izdanje Agram MNL-a MZ-a Grada Ljubuškog.

Novi prvak je ekipa MZ Pregrađe koja je u finalu pobijedila ekipu MZ Crveni Grm rezulatatom 2:0 (1:0).

U 20:15 sati odigrana je utakmica za prvo mjesto između ekipa Crveni Grm i Studenaca u ligi mladih za igrače do 16. godina. Prvo mjesto osvojila je ekipa Studenaca, pod budnim okom stratega Radoslava Luburića, a konačan rezultat bio je 0:1 (0:1).

Nakon toga uslijedila je utakmica za treće mjesto seniora gdje su se sastali ekipe MZ Ljubuški (I) i MZ Cerno/M/C. Nakon bolje igre tijekom cijelog susreta treće mjesto na turniru zasluženo je osvojila ekipa MZ Ljubuški (I) koja je slavilia rezultatom 4:3 (2:1).

U posljednjoj utakmici večeri uslijedio je spektakl. Na teren su izašli ekipe MZ Pregrađe i MZ Crveni Grm. Prvo poluvrijeme je završilo rezultatom (1:0) za MZ Pregrađe, a u drugom dijelu MZ Pregrađe došla je do povećanja vodstva za konačnih 2:0.

Nakon završetka finala uslijedilo je proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca, a medalje i pokale dodijelili su: ravnatelj JU “KŠC” Ljubuški Ivan Bebek i predsjednik Grdskog vijeća Ljubuški gospodin Tihomir Kvesić.

Kod igrača do 16. godina najbolji vratar na natjecanja je Ivan Matijašević (Crveni Grm), najbolji strijelac je Mihael Medić (Radišići), a najboljim igračem lige proglašen je Ivan Luburić iz pobjedničke MZ Studenci. Nagrada za Fair play odlukom Povjernstva lige pripala je ekipi MZ Otok/Grabovnik.

Fair play ekipa kod seniora je MZ Studenci, najbolji vratar je Danijel Nižić (Crveni Grm) dok je najbolji strijelac Luka Bebek (Pregrađe), a najbolji igrač (MVP turnira) je Tomislav Bošnjak (Pregrađe).

Ekipa MZ Pregrađe predstavljat će Grad Ljubuški na završnici Lige Hercegovine koja će se ove godine održati u Mostaru.

Agram MNL-a MZ-a Grada Ljubuškog odigrana je pod pokroviteljstvom Grada Ljubuškog, uz potporu glavnog sponzora tvrtke Agram d.d. Ljubuški te mnogobrojnih spoznora i donatora.

Organizator lige bila je JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški, a priznanje za poseban doprinos pripalo je tvrtki Agram. Ravnatelj Ivan Bebek je zahvalio sponzorima i donatorima koji su pomogli održavanje ovogodišnje lige te navijačima i natjecateljima na fer i sportskom navijanju te ponašanju tijekom cijelog turnira.

Poredak (Mladi):
1. Studenci
2. Crveni Grm
3. Radišići
4. Lisice

Poredak (Seniori):
1. Pregrađe
2. Crveni Grm
3. Ljubuški (I)
4. Cerno/M/C

Iks portal

error: Content is protected !!