*Nova školska 2024./25. godina u Glazbenoj školi Ljubuški počinje  od ponedjeljka 9. rujna 2024. 

Raspored za prvi tjedan nastave za sve razrede i učenike bit će objavljen na fb i web stranici škole kao i na oglasnoj ploči škole u četvrtak 5.rujna.

*Jesenski krug upisa u Glazbenu školu Ljubuški održat će se u četvrtak, 22.kolovoza 2024. u 11h. Svi kandidati za upis trebaju doći pola sata ranije radi popunjavanja prijave.

(Napomena: U pripremni razred Osnovne glazbene škole upisuje se uzrast učenika koji su u lipnju 2024. završili 2.razred devetogodišnje škole. Pri upisu u Pripremni razred nema prijemnog ispita.

U prvi razred Osnovne glazbene škole upisuje se uzrast učenika koji su u lipnju 2024. završili 3.razred devetogodišnje škole. Pri upisu u prvi razred OGŠ vrši se kratka provjera glazbenog sluha i glazbenog ritma.) 

Svi kandidati za upis trebaju ponijeti originalni rodni list ili ovjerenu kopiju (a za upis u SGŠ još i svjedodžbe o završenom 6. i 9. razredu osnovne Glazbene i Opće škole). Originalne dokumente vraćamo na licu mjesta.

Svim našim učenicima, i onima koji će to tek postati, kao i njihovim roditeljima, te svim prosvjetnim djelatnicima, želimo što uspješniju novu školsku 2024./25. godinu!

Sve dodatne informacije na broj 039 832 972.

error: Content is protected !!