U 2. kolu Druge lige F BiH NK Ljubuški poražen je na gostovanju u Stocu od istoimenog domaćina 4:3, na poluvremenu je bilo 3:0 za domaćina.

Utakmica je krenula loše za goste iz Ljubuškog jer je Stolac poveo već u 3. minuti utakmice golom Jovana Škrbe, a utakmicu je praktički riješio Robert Stanković sa dva gola u 32. i 34. minuti i domaćine doveo do vodstva od 3:0.

Na 3:1 smanjio je Luka Bebek u 52. minuti, a prednost Stočana na tri gola razlike vraća Petar Stanković 13 minuta kasnije.

Ljubušaci do kraja utakmice uspijevaju smanjiti prednost domaćina na podnošljivih jedan razlike sa dva gola Bože Milasa u 73. i 90. minuti utakmice.

Ljubuški je u Stocu nastupio u sljedećem sastavu:

Mate Ilić, Tomislav Bošnjak, Josip Šošić, Veselko Vištica, Mateo Mucić, Noah-Luka Šimić, Nikola Granić, Gabrijel Puljić, Luka Bebek, Franjo Vučić i Grgo Vasilj.

U drugom poluvremenu u igru su, umjesto Luke- Noaha Šimića, Grge Vasilja, Matea Mucića i Josipa Šošića ušli Mario Puljić, Marin Brkić, Bože Milas i Anđelo Brekalo. Na klupi za rezerve je ostao sjediti Josip Puljić.

Nakon dva odigrana kola na čelu ljestvice nalaze se Višići sa šest bodova, a Ljubuški je peti s tri osvojena boda.

U idućem kolu, koje je na rasporedu 1. rujna, Ljubuški će na Babovcu ugostiti momčad Rame. Utakmica se igra s početkom u 16,30 sati.

U 4. kolu koje je na rasporedu 8. rujna očekuje nas susjedski derbi između Brotnja i Ljubuškog.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!