Rukometaši Izviđač Agrama sutra igraju SPECIAL QUALIFICATION susret EHF EUROPEAN LEAUGUE protiv momčadi HCB Karvina iz Češke. Bolji iz dva susreta ide u natjecanje EHF EUROPEAN LEAUGUE, a poraženi nastavlja natjecanje u EUROPEAN CUP-u.

Utakmica se igra u nedjelju, 01.09.2024. godine s početkom u 17:00 sati u dvorani Sportovni hala házené STARS u češkom gradu Karvine, a uzvrat se igra u subotu, 07.09.2024. godine, s početkom u 19:00 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

Prolaskom „Skauti“ bi natavili natjecanje u skupni G Europske lige s njemačkom momčadi SG Flensburg-Handewitt, mađarskom momčadi MOL Tatabanya KC te hrvatskim premijerligašem MRK Sesvete.

Češka momčad će biti veliki izazov za našu mladu momčad, ali „Skaute“ ne napušta optimizam. Prednost je što se uzvratni susret igra u našoj dvorani te naša mladost računa na veliku potporu s tribina Gradske športske dvorane u Ljubuškom.

Dvojac Ivan Džolić i Milan Tolić od ove sezone kormilari brodom „Skauta“ i sve poduzimaju kako bi momčad što spremnije dočekala kvalifikacijsku utakmicu s češkom momčadi.

error: Content is protected !!