Rukometaši Izviđač Agrama u subotu, 7. rujna 2024., igraju uzvratnu utakmicu EHF European League protiv češkog predstavnika Karvine.

Utakmica se igra u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 19 sati.

Podsjećamo, u prvoj utakmici Česi su slavili na domaćem terenu 33:22 (18:12).

Od 14. rujna počinje i natjecanje u Premier ligi BiH, a Izviđač brani titulu prvaka. Prvu utakmicu Izviđač, 15. rujna, igra na gostujućem terenu u Maglaju protiv istoimenog domaćina.

Tim povodom, danas je u prostorijama Izviđača u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana konferencija za novinare.

Utakmicu protiv Karvine i početak nove sezone u Premier Ligi najavili su: voditelj momčadi Nedan Zovak, trenerski dvojac Ivan Džolić i Milan Tolić, kapetan momčadi Milan Mića Vukšić i golman Haris Suljević.

Središnja tema konferencije bila je uzvratna utakmica protiv Karvine.

Svi sudionici konferencije su istaknuli da rezultat prve utakmice u Češkoj ne odražava realno stanje između momčadi Karvine i Izviđača, najavili su zanimljivu utakmicu u Ljubuškom i pobjedu Izviđača te pozvali sve ljubitelje rukometa u Ljubuškom, Hercegovini, Dalmaciji i šire da dođu u subotu u Gradsku športsku dvoranu u Ljubuški, uživaju u dobrom rukometu i pomognu Izviđaču ostvariti europsku pobjedu.

Pogledajte isječak s tiskovne konferencije u video zapisu.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!