Služba za inspekcijske poslove – Inspektorat Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da će sukladno Odluci o priključenju na komunalnu infrastrukturu (Službeni glasnik Grada Ljubuškog, broj: 1/23) biti pojačan intenzivni inspekcijski nadzor u vezi pronalaska nelegalnih priključaka vode u suradnji sa ovlaštenim Isporučiteljem vodnih usluga JP “Parkovi” d.o.o. Ljubuški i predstavnicima Policijske uprave Ljubuški, na cjelokupnom području grada Ljubuškog.

Protiv pravnih i fizičkih osoba koje svjesno posjeduju nelegalni priključak vode i neovlašteno koriste vodne usluge, Služba za inspekcijske poslove – Inspektorat Grada Ljubuškog putem Gradskog inspektora za komunalne poslove, zaštitu okoliša i ceste poduzeti će propisane mjere, koje podrazumijevaju izdavanje prekršajnih naloga i pokretanje prekršajnog postupka.

Sukladno Odluci o općim i tehničkim uvjetima pružanja vodnih usluga između ovlaštenog Isporučitelja vodnih usluga JP “Parkovi” d.o.o. Ljubuški i korisnika vodnih usluga na području grada Ljubuškog, sve pravne i fizičke osobe koji posjeduju nelegalni priključak vode će biti isključene te uvedene u sustav na temelju Ugovora o priključku i korištenju vodnih usluga između pružatelja i korisnika.

Grad Ljubuški

error: Content is protected !!