Sutra kreće natjecanje u Premijer lige BiH u rukometu. Sutra je na rasporedu je 1. kolo u kome će „Skauti“ u Gradskoj dvorani u Maglaju odmjeriti snage s uvijek neugodnom momčadi RK Maglaj. Tradicionalno utakmice između RK Maglaj i RK Izviđač Agram bile su rezultatski neizvjesne do samoga karaj te su protjecale u atraktivnoj i kvalitetnoj igri u kojoj su vatreni maglajski ljubitelji rukometa mogli uživati.

Sve vodi k tome da će i ove subote u Gradskoj dvorani u Maglaju biti tako.

Naša momčad je spremna za sutrašnju utakmicu. Vrijedno i marljivo smo radili cijeli tjedan i pripremali se za početak prvenstva i teško gostovanje protiv momčadi Maglaja u Maglaju.
Što se tiče zdravstvenog biltena, nedostajati će nam Luka Bubalo. koji je u prvom poluvremenu utakmice s Karvinom zadobio povredu prsta i prema prvim procjenama neće ga biti nekoliko tjedana. Sutra u Maglaju očekujem da od prve minute pokažemo gard prvaka i da budemo fokusirani na utakmicu od početka pa sve do kraja.
Maglaj je odlična momčad i teško je nekoga posebno istaći kao potencijalnu opasnost. Maglaj se odlikuje po momčadskoj igri. Ako moram nekoga istaći, istakao bi na lijevom krilu Hasu Ćosića, odlične pivote, desnog vanjskog Stankovića koji im se priključio iz dobojske Sloge te Gracića, koji može igrati na desnom vanjskom i desnom krilu, a u redove Maglaja stigao ovog tjedna iz banjalučkog Borca, prokomentirao je sutrašnju utakmicu Ivan Džolić, jedan od trenera „Skauta“.

Sa nestrpljivo očekujem početak prvenstva. Mislim da smo spremni i jedva čekamo da prvenstvo krene. Dobro treniramo i više manje svi smo zdravi osim Luke Bubala koji se nažalost povrijedio u zadnjoj utakmici protiv HCB Karvine.
A sto se prvenstva tiče? Utrka za prvaka će biti duga i teška. Ima dosta dobri momčadi koje će se uključiti u utrku, ali mi znamo, kao i svake godine, koji je naš cilj. Naš cilj je obrana titule prvaka i dati ćemo sve od sebe da to ostvarimo.

Sutrašnja utakmica u Maglaju biti jako teška i zahtjevna. Mislim da uz ozbiljan pristup i sa potpunom koncentracijom na utakmicu možemo doći do željenog rezultata, a to je pobjeda u Gradskoj dvorani u Maglaju.
Zahvaljujući dobroj igri cijele ekipe u utakmici s Karvinom ja sam isplivao kao najbolji pojedinac, ali time se ne zanosim. Ako kao momčad budemo dobro funkcionirali sutra u Maglaju, momčad će izbaciti najboljeg pojedinca, a tko će to biti najmanje je važno, važna je samo pobjeda.
Sutra će biti naj važnije da igramo kao momčad i da donesemo bodove u Ljubuški, a tko će biti najbolji pojedinac manje je bitno.
Sto tiče momčadi Maglaja ne bih nikog posebno izdvajao. Ovog ljeta doveli su par iskusnih igrača, vratili neke svoje nekadašnje igrače. Mislim da su iskusna ekipa i da ćemo morat biti koncentrirani cijelu utakmicu ako želimo uzet 2 boda, rekao nam je Filip Odak desetostruki strijelac u utakmici kvalifikacija EHF Europena league protiv češke HCB Karvine.

error: Content is protected !!