-U 2. Kolu Premijer BiH lige za rukometaše Izviđač Agram će 21. rujna (subota) u Ljubuškom ugostiti momčad RK Višegrad HED.  Utakmica se igra u GŠD s početkom u 19 sati. Podsjećamo, Izviđač je u prvom kolu u Maglaju svladao istoimenog domaćina rezultatom 33:26.

Rukometašice Izviđača će u prvom kolu Premijer lige BiH za rukometašice gostovati u Cazinu kod ekipe Krajine. Utakmica se igra 21. rujna (subota) s početkom u 19 sati. Utakmicu možete pratiti ovdje: https://www.youtube.com/live/iHvs-dx3KXo

Košarkaši Ljubuškog ovog vikenda igraju memorijal “Marijofil Džidić”, koji se igra u čast prvog predsjednika kluba. Turnir se igra 21. i 22. rujna u dvorani na Bijelome brijegu. Osim HKK Ljubuški nastupit će i HKK Zrinjski KK Posušje, KK Leotar iz Trebinja

Nogometaši Ljubuškog u 5. kolu Druge lige F BiH – skupina Jug gostuju u Neumu kod istoimenog domaćina. Utakmica se igra 22. rujna (nedjelja) s početkom u 16 sati. Ljubuški se nalazi na 15. predposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s tri osvojena boda, a Neum je trinaesti s tri boda više.

-Danas počinje posljednji ljetni futsal 3 × 3 turnir “Pozdrav ljetu 2024” koji  se ovog vikenda održava na sportskom centru u Lisicama. Uz bogati fond nagrada za sudionike, organizatori su pripremili  i sadržajan prateći program za sve posjetitelje. Prijavljene su 64 ekipe iz Hrvatske i cijele Hercegovine. Turnir počinje danas u 17 h. Prvi dan natjecanja (Petak 20.)igrat će lijeva strana ždrijeba – planirane su 24 utakmice. Drugi dan natjecanja (subota 20.) igrat će desna strana ždrijeba – planirane su 24 utakmice. Finalni treći dan turnira(nedjelja) najuspješnije ekipe će odigrati osminu finala, četvrtfinale, polufinale, utakmicu za 3.mj i finalnu utakmicu(sveukupno 16 utakmica nas očekuje finalni dan.)

Napomena: Sustav natjecanja je eliminacijski. Ekipe koje igraju u petak, ako pobjede igraju istu večer drugu svoju utakmicu i s dvije pobjede se plasiraju u finalni dan. Isto vrijedi i za ekipe koje igraju u subotu. Prilikom dolaska na prvu utakmicu, prije odigravanja utakmice., svaka ekipa je dužna izvršiti uplatu kotizacije u iznosu od 50 km za zapisničkim stolom. Uz nogomet Vas očekuje druženje, zabava, roštilj i hladno piće i bogata tombola(petak-20 nagrada, subota-20 nagrada i finalni dan 50+ bogatih nagrada).

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!