Biciklistički klub Ljubuški

Biciklistički klub Ljubuški organizira 11. Ljubušku biciklijadu koja će se održati 29. rujna (nedjelja) u Ljubuškom na relaciji Trg dr. Franje Tuđmana Ljubuški – Kravica s početkom u 11 sati.

Sudjelovanje na 11. Ljubuškoj biciklijadi je besplatno, a sve informacije možete potražiti na službenoj Facebook stranici Biciklističkog kluba Ljubuški.

BK Ljubuški, kao i svake godine, za sve sudionike, organizira prigodno osvježenje i ručak.

Rukomet

Rukometaši Izviđača u 3. kolu Premijer lige BiH za rukometaše gostuju u Zenici kod domaćeg Junior Čelika. Utakmica se igra 29. rujna (nedjelja) s početkom u 17 sati.

Nakon dva odigrana kola Izviđač je na čelu prvenstvene ljestvice s četiri boda I gol razlikom 67:56, a Junior Čelik je posljednji bez bodova i gol razlikom 52:56.

U 2. kolu Lige F BiH – skupina Jug rukometaši Izviđača 2 gostuju u Mostaru kod Veleža. Utakmica se igra 28.rujna (subota) s početkom u 19 sati.

U prvom kolu Izviđač 2 je u Ljubuškom svladao Međugorje rezultatom 43:23, a Velež još nije odigrao utakmicu 1. kola.

Nogomet

U 7. kolu Druge lige F BiH – skupina Jug nogometaši Ljubuškog će na Babovcu ugostiti Čapljinu. Susjedski derbi igra se 29. rujna (nedjelja) s početkom u 15,30 sati.

Nakon šest odigranih kola Ljubuški je pretposljednji na prvenstvenoj ljestvici sa tri osvojena boda, a Čapljina je na drugom mjestu s 12 osvojenih bodova, i ima dva boda manje od vodećeg Troglava 1918.

Košarka

HKK Ljubuški će 28. rujna (subota) odigrati prijateljsku utakmicu protiv KK Amfore iz Makarske. Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 18 sati.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!