Pred nama je još jedan bogat sportski vikend u Ljubuškom.

Naime, ovaj vikend sve tri ekipe Izviđača kao i nogometaši Ljubuškog igraju utakmice na domaćem terenu.

RUKOMET

Program otvara druga momčad Izviđača koja će u sklopu 3. kola Lige F BiH – skupina Jug večeras ugostiti susjede iz Čapljine. Utakmica se igra u GŠD u Ljubuškom s početkom u 20 sati.

Podsjećamo, Izviđač2 je nakon dva kola vodeći na ljestvici s četiri osvojena boda i gol razlikom 82:57, a Čapljinci su odigrali samo jednu utakmicu u kojoj su s uvjerljivih 37:13 svladali Neum.

Rukometaši Izviđač Agrama u subotu, 5. listopada 2024., u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 19 sati, igraju utakmicu 4. kola BH Telecom premijer lige protiv Konjuha iz Živinica.

Podsjećamo, nakon tri odigrana kola Izviđač je vodeći na prvenstvenoj ljestvici sa svih šest osvojenih bodova I gol razlikom 100:84, a Konjuh je treći s četiri osvojena boda iz dvije utakmice i zanimljivom gol razlikom, 66:55. Konjuh ima utakmicu manje jer je njihova utakmica drugog kola protiv Leotara iz Trebinja odgođena za 16. listopada.  

Detaljnije pogledajte na našoj stranici.

Tiskovna u Izviđaču pred derbi susret 4. kola s momčadi Konjuha

Rukometašice Iviđača će u sklopu 2. kola Premijer lige BiH u rukometu za žene u subotu, 5. listopada 2024., u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom ugostiti ekipu Sloge 2013 iz Uskpolja/Gornjeg Vakufa. Utakmica se igra s početkom u 16 sati I dobar je uvod u utakmicu muških momčadi Izviđača i Konjuha, koja je na programu nakon završetka te utakmice.

Utakmicu je za Radio Ljubuški najavio trener rukometašica Izviđača Ivan Gigo Lovrić.

“Sezonu smo užasno otvorili, i ja i igračice smo u velikoj želji da Izviđač vratimo ponovno u vrh BiH rukometa pukli pod pritiskom… Dobili smo pljusku u prvom kolu. Bila je to jako loša predstava protiv Krajine i svi smo ostali dužni, jednostavno nismo pokazali pravo lice. Ali sad smo svi jako ljuti i vrijeme je da proradimo, jednostavno moramo traziti šansu za zalet. Vjerujem u ovaj tim i nadam se da cemo već sutra zaigrati na najbolji način. Moramo na svom terenu pokazati autoritet i kvalitetu i ako bude tako pobjeda neci biti upitna”, kazao je Lovrić

Podsjećamo, u prvom kolu rukometašice Iziđača su poražene u Cazinu od Krajine 34:31, a rukometašice Sloge su bile slobodne.  

NOGOMET

U 8. kolu Druge lige F BiH – skupina Jug nogometaši Ljubuškog će u subotu 5. listopada ugostiti vodeću momčad na ljestvici, HNK Kruševo. Utakmica se igra na stadionu Babovac s početkom u 15 sati.

Podsjećamo, Ljubuški trenutno zauzima pretposljednje mjesto na prvenstvenoj ljestvici s tri osvojena boda iz sedam utakmica, a Kruševo drži vrh ljestvice s 15 osvojenih bodova iz sedam susreta.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!