Donosimo raspored nastupa ljubuških sportskih klubova za vikend koji je pred nama.

RUKOMET

Rukometaši Izviđač Agrama su noćas u 2,30 sati otputovali u Italiju gdje u subotu od 18:45, igraju protiv Sassarija u 2. kolu EHF European Cup-a.

Ovo je prilika da Izviđač pokaže snagu i izbori mjesto u narednoj fazi natjecanja.

Očekujemo da će momci trenera Ivana Džolića i Milana Tolića iz Italije donijeti pozitivan rezultat i u uzvratnom susretu (26.10.) pred Ljubuškom publikom zatvoriti ovaj izazov na najbolji način.

Rukometašice Izviđača u 3. kolu Premijer lige BiH za žene u nedjelju, 20. listopada 2024. godine, gostuju u Hadžićima kod istoimene domaće ekipe. Utakmica se igra od 17 sati.

Djevojke iz Hadžića odigrale su samo jednu prvenstvenu utakmicu u kojoj su na domaćem terenu svladale Grude rezultatom 27:24. Rukometašice Izviđača nakon dva odigrana kola imaju dva boda, u prvom kolu su u Cazinu poražene od domaće Krajine 34:31, a u drugom kolu su na domaćem parketu svladale ekipu Sloge 2013 iz Uskoplja/Gornjeg Vakufa 44:40.

U 4. kolu Prve lige F BiH – skupina Jug rukometaši Izviđača2 gostuju kod Igmana na Ilidži. Utakmica se igra u subotu, 19. listopada, s početkom u 16 sati. Izviđač2 je trenutno vodeći na ljestvici sa šest osvojenih bodova nakon tri odigrana kola. Igman ima dvije odigrane utakmice i dva poraza.

NOGOMET

Nakon pobjede nad vodećom momčadi Kruševa,  u odgođenom 8. kolu Druge lige F BiH – skupina Jug, nogometaši Ljubuškog će u nedjelju, 20. listopada, na domaćem terenu ugostiti momčad Gruda.

Utakmica se igra na stadionu Babovac s početkom u 14,30 sati.

Nakon devet odigranih kola Ljubuški se nalazi na 14 mjestu prvenstvene ljestvice s devet osvojenih bodova a Grude su na sedmom mjestu s 14 osvojenih bodova.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!