Nakon što je prvi susret u Frankfurtu završio 1-1, nogometaši Eintrachta priredili su veliko iznenađenje pobijedivši na Camp Nou Barcelonu sa 3-2 izborivši tako plasman u polufinale Europske lige.

Eintracht je na Camp Nou imao podršku od 30.000 navijača, iako je klub imao pravo na samo 5000 ulaznica. No, svim mogućim kanalima, navijači njemačke momčadi došli su do ulaznica.

Trener Eintrachta Oliver Glasner bio je nevjerojatno ponosan na svoju ekipu, inače je veoma rezerviran, ali na kraju utakmice nije uspio sakriti svoju radost na travnjaku.

– Apsolutno je nevjerojatno kako su momci odigrali utakmicu. Na kraju smo sve učinili napetim, a nije bilo potrebno. Velike pohvale našim igračima i navijačima. Svi koji su bili ovdje, nikad neće zaboraviti ovu večer. Ovakve emocionalne trenutke imaš u nogometu i ne možeš ih kupiti za sve novce na svijetu, kazao je Glasner.

Oduševljen je bio i Sebastian Rode.

– Nevjerojatno sam sretan, odigrali smo fantastičnu utakmicu. Naježio sam se kad sam vidio naše navijače na zagrijavanju. Prije deset godina igrali smo u drugoj ligi, a sada smo u polufinalu Europske lige drugi put. Pokušali smo ih duplirati svaki put kad je to bilo moguće i nanijeti im štetu kroz tranziciju, rekao je Sebastian Rode, veznjak Frankfurta.

Odličnu utakmicu odigrao je i hrvatski veznjak Kristijan Jakić.

– Ovo je Eintracht! Polufinale! Posebna zahvala navijačima koji su putovali, navijali i vjerovali u nas!, napisao je Jakić na društvenim mrežama.

U komentarima na Instagramu javio mu se i Luka Modrić.

– Bravo! Obećanje ispunjeno!, objavio je hrvatski veznjak, član rivala Barcelona, Real Madrida.

izvor: hrt.hr


error: Content is protected !!