Nogometaši Dinama danas od 18:45 sati nastavljaju natjecanje u grupnoj fazi Lige prvaka. Modri dolaze na San Siro, a protivnik je Milan,aktualni prvak Italije. Njihov trener Stefano Pioli nahvalio je zagrebački klub. 

– To je jako bitna utakmica za nas, ali nije odlučujuća. Prošle sezone prvu pobjedu upisali smo u pretposljednjoj utakmici, a nakon toga smo se mogli kvalificirati dalje jedino da smo srušili Liverpool u zadnjoj utakmici. Sutra imamo priliku preuzeti prvo mjesto na ljestvici ako dođemo do pobjede. Bit će to težak zadatak jer Dinamo je potpuno zasluženo slavio protiv Chelseaja. 

– Ako budemo igrali na viskom nivou onda imamo jako dobre izglede za pobjedu. Protiv Sassuola nismo igrali na zadovoljavajućoj razini i nismo upisali tri boda, ističe Pioli. 

Kod Milana neće biti našeg Ante Rebića i Divocka Origija, oba napadača su otpala zbog ozljede. U momčad se vraća Rade Krunić, a nema Yacina Adlija, koji se ne nalazi na listi igrača za Ligu prvaka: 

– Za svaku utakmicu biram najbolje igrače, momčad je dobra, imam manje igrača na raspolaganju zbog pravila UEFA-e. Sutra ćemo igrati s apsolutnom predanošću. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!