Novi – stari gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić uputio je danas pismo zahvale Ljubušankama i Ljubušacima koji su jučer izišli na izbore i ponovo mu dali potporu za obnašanje gradonačelničke dužnosti.

Njegovu objavu sa facebook stranice „Volim Ljubuški“ prenosimo u cijelosti:

„Poštovane Ljubušanke i Ljubušaci,

Prije svega, hvala Vam što ste jučer izašli na izbore i pokazali koliko Vam je važna budućnost našeg grada. Vašim povjerenjem dali ste nam novu priliku da zajedno ostvarimo sve ciljeve koje smo predstavili u našem programu za sljedeće četiri godine.

Potpora koju ste iskazali HDZ-u BiH Ljubuški i meni kao kandidatu za gradonačelnika Ljubuškog predstavlja veliku čast, ali i obvezu koju ne uzimamo olako. Svjesni smo odgovornosti koja dolazi s ovakvom podrškom. Iskoristit ćemo svaki trenutak kako bismo opravdali vaše povjerenje te poboljšali kvalitetu života za sve građane našega grada.

Čestitam svim budućim članovima Gradskog vijeća na izboru, kao i protukandidatima na vođenju korektne kampanje. Ovo je bila prilika da svi zajedno pokažemo koliko nam je stalo do Ljubuškog i do budućnosti našega grada.

Pred nama su izazovna vremena koja traže zajedništvo, predan rad i vjeru u našu zajedničku snagu. Siguran sam da ćemo, zajedno s Vama, graditi bolju i vedriju budućnost za našu djecu i sve generacije koje dolaze. Ljubuški zaslužuje graditi uspjeh na temeljima poštenja, rada i zajedničkog napretka.

Hvala Vam još jednom na podršci. Nastavljamo raditi zajedno jer volim Ljubuški“, stoji u zahvali.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!