Kozjak je novi zagrebački band čiji zvuk je teško svrstati u jednu ladicu, jer upravo spajanjem raznih stilova i žanrova sviranja i pjevanja dečki kreiraju svoj jedinstven zvuk.

Kako kažu, cilj im je vratiti pravi žestoki zvuk na područje materinjeg jezika, gdje su stasali bendovi poput Time-a, Majki i niza drugih kvalitetnih autorskih bendova.

Prvi singl predstavljen je u veljači 2021. godine na društvenim mrežama uz spot za pjesmu Fatalist. Spot je sniman u Zagrebu, a režiju i montažu potpisuje upravo pjevač, iskoristivši slobodno vrijeme u lockdownu

Kako tekst pjesme poziva na buđenje i pronalaženje sebe u novim situacijama koje su se nametnule u našim životima, tako i spot prati raspoloženje pjesme. Ideja spota je upravo spajanje urbanog, plesnog sadržaja sa žešćim, groovy zvukom pjesme da bi se postigao netipičan mix.

Bend planira izdati EP pod nazivom Fatalist koji je snimljen u studiju Dostava Zvuka, recording, mix i master potpisuju Leo Klaić i Mark Mrakovčić, a izlazak se očekuje u rujnu 2021. g.

Dečki se nadaju da će uskoro biti u mogućnosti predstaviti se publici uživo. U planu je skoro izbacivanje i drugog singla, a do tada ih pratite na: Facebook.com/kozjakband i svim streaming platformama.

Izvor: Soundguardian

error: Content is protected !!